+359 876 875 333
+359 876 875 333
+359 876 875 333

Paysera SMS

Микро плащания чрез мобилни оператори.

Възможност за Вашите клиенти да плащат за регистрация, покупка на кредити за игри или за други електронни услуги на ниска стойност чрез изпращане на SMS съобщения от повече от 50 държави по целия свят.

Широк спектър на приложение

Плащанията с SMS съобщения са особено удобни за малки суми. Може да става въпрос за абонаментна такса за уеб сайт, гласуване чрез кратък номер в радио или телевизионни игри и кредити за Интернет или мобилни игри.

SMS ключови думи и абонамент

Създайте виртуални валути и курсове за Вашите игри. Определете индивидуални SMS цени и задайте ключови думи. Вашите клиенти просто трябва да изпратят SMS с ключовата дума до кратък номер, който ние ще осигурим за Вас. Активирайте SMS абонамент и получавайте плащания автоматично всеки месец.

Множество държави и оператори

Обслужване на клиенти от цял свят. SMS плащанията са налични от повече от 50 държави и чрез всички големи мобилни оператори. Системата е преведена на 18 езика и плащането може да се извърши в местна валута.

Всички приходи по една сметка

Нямате нужда от споразумения с мобилни оператори от различни държави. SMS плащанията се събират в една Paysera сметка, което прави още по-лесен прегледа на подробни статистически данни и отчети.

Разделяне на плащане

Използвайте специалната функция SMS банка, която позволява да платите до 43 EUR за покупка на части. Клиентът трябва да изпрати повече от едно SMS съобщение с добавена стойност, докато се събере общата сума.

Удобно управление

Лесно е да се управляват един или няколко проекта за SMS плащания, когато сметката може да бъде достъпна по всяко време на деня, като влезете в системата за електронни плащания Paysera.