+359 876 875 333
+359 876 875 333
+359 876 875 333

Карта Paysera Visa

Платежната карта Paysera Visa е удобен и надежден начин винаги да разполагате с парите си под ръка. Можете да поръчате карта и да управлявате своите сметки в мобилното приложение на Paysera.

Paysera Visa може да се добави към Apple Pay и Google Pay.

Поръчка на карта

Всички клиенти на Paysera, които са изпълнили процеса по идентификация и са навършили 16-годишна възраст, могат да поръчат карта Paysera Visa . Едно лице може да поръча до 5 допълнителни карти. Процесът на поръчка е бърз и лесен – можете да направите това, като влезете в онлайн банкирането на Paysera или мобилното приложение. Можете да изберете цвета на картата, когато правите поръчката си.

Касови транзакции

Тегленето на суми с карти Paysera Visa се предлага по целия свят – на всички банкомати, които обслужват карти Visa. Когато теглите суми в евро, изберете теглене без превалутиране – по този начин ще избегнете плащането на допълнителни такси. Можете обаче да плащате и да теглите пари в друга валута, но за подобни транзакции ще бъдат начислени допълнителни такси за превалутиране, защото валутата на картата е евро.

Управление на сметка на телефона

Като влезете в мобилното приложение на Paysera, ще можете не само да проверявате баланса по картовата си сметка, но и да изтегляте извлечения по сметки, да извършвате парични преводи към други банки и незабавно да изпращате пари от основната си сметка към Вашата картова сметка и обратно. Ако е необходимо, можете да потвърдите своя ПИН код в приложението или да замразите картата си, в случай, че я изгубите.

Отделна IBAN сметка

С поръчването на Paysera карта, се открива отделна IBAN сметка. Тя ще бъде напълно отделна от основната Ви сметка и можете да я захранвате само със сумата, която желаете да похарчите.

Безконтактни плащания

Когато трябва да платите малки суми в магазини, просто докоснете с картата четеца и покрийте задължението, без да е необходимо да въвеждате ПИН кода на картата. За още по-голямо удобство добавете Вашата карта Paysera Visa към Apple Pay, Google Pay или Samsung Payи просто плащайте с телефона си. По този начин Вашата карта и парични средства винаги ще са Ви под ръка!

Сигурно и удобно онлайн пазаруване

Всички карти Paysera Visa са защитени от технологията 3D Secure, която прави онлайн пазаруването още по-безопасно. Системата може на случаен принцип да поиска допълнително потвърждение по време на пазаруване, за да провери дали потребителят на картата е собственикът. Ако пазарувате онлайн ежедневно, имаме новини за Вас – Paysera Visa може да бъде свързана със системи като PayPal и Amazon.